ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

A Miskolc Gokart Arena a verseny lebonyolításakor az alábbiakra hívja fel a figyelmet:
NEVEZÉSI KÓRHATÁR HIVATALOS SWS VERSENYEINKRE: BETÖLTÖTT 17. ÉLETÉV!

1. Az eseményen elvárt a kölcsönös tisztelet a résztvevők és a szervezők irányában, különös tekintettel a sportszerű magatartásra! A szervezőség fenn tartja magának a jogot a sportszerűtlen versenyzők kizárására!

2. Kérjük a versenyzőket, mellőzzék a sportszerűtlen kijelentéseket, a szervezők is tartózkodnak ettől.

3. A verseny, mint minden technikai sport, magában hordozza a meghibásodás lehetőségét, amely adódhat a versenyzők és szervezők hibájából egyaránt, illetve tőlük független okokból! Aki ezt nem képes sportszerűen tolerálni, azok nevezésétől eltekintünk. A szervezők törekednek a gokartok megfelelő műszaki állapotának elérésére!

4. Gokart cserére csak indokolt esetben kerülhet sor, a szervezők döntése alapján.

5. A súlyozás 94kg-ra történik, így a minimális nevezési súlyhatár 70kg sisak nélkül. Kiegészítő súly, pl: súlymellény a minimum súly elérése okán használható!

6. A versenyen a versenyzőtárs szándékos akadályozásáért (kilökés, falba való beletolás, 1 gokart szélességnél kisebb helyen való előzés, stb.) az adott futamon az utolsó helyre történő sorolás a büntetés, melyet a szervezők zászlójelzéssel és a boxba történő behívással jeleznek a vétkes pilótának.

7. A boxban csak a versenyzők tartózkodhatnak a rendezvény teljes ideje alatt, elkerülve a baleseteket és a sérüléseket.

8. Kérjük a versenyzőket, tartsák be az időtervet!

9. A fenti pontokat kérjük betartani és minden versenyző aláírásával elfogadja ezt a nevezéskor.

*A változás jogát fenntartjuk!