SWS REGISZTRÁCIÓ

A versenyeken való részvételhez szükséges a SODI WORLD SERIES rendszerében való regisztráció. Ennek a menetét találjátok meg leírva, így a regisztrációt könnyedén el tudjátok végezni néhány perc alatt! Az oldal angol nyelvű, viszont segítségedre lehet akár a translate.google.com oldal is, nyelvi nehézségek esetén!

1. lépés: Keresd fel a www.sodiwseries.com oldalt. Az oldalon jobb felül megtalálható Log in pontra kattints rá!


2. lépés: Kattints rá a felugró ablakon található kék mezőre (No driver account? Create it!)


3. lépés: A megjelenő oldalon válaszd ki a nemed, add meg a nemzeted, vezeték/keresztneved és születési dátumodat!
A 2. pontban (Affiliated track) keresd meg és válaszd ki: Miskolc Gokart Arena
Amennyiben korábban már regisztráltál és nem pályánkat adtad meg, még van lehetőséged változtatni ezen! 🙂 😉


4. lépés: A 3. pontban, ha szeretnél, feltölthetsz saját profilképet. A 4. pontban meg kell adnod az e-mail címed (elsődlegesen használt) és saját jelszavad. Mindkét esetben megerősítés szükséges! (Email és Password confirmation). A következő két választó mező esetében javasoljuk a zöld YES opció megtartását!


5. lépés: Az utolsó fázisban elolvashatod a sorozat hivatalos 2023-as szabályzatát angol nyelven. Miután megismerted és elfogadtad (I have read and agree to the terms of the SWS Driver regulation.) a kék (Create my account) mezővel a regisztrációt befejezheted!
A regisztrációval kapcsolatban e-mail megerősítést kapsz, ezután már betudsz lépni újdonsült profilodba! Itt nyomonkövetheted majd az összes fontos statisztikád! A nevezésnél mindig szükséges lesz megadni a profilod ID azonosítóját. Ez, a saját profil alatt elérhető, a profilképed melletti sorban!


Innentől már csak egy dolgod van, részt venni a Miskolc Gokart Arena hivatalos SWS versenyein, és megpróbálhatsz Magyaroszágot képviselve kijutni a 2024-es SWS döntőre!
Sok sikert!